Skal få Manglerud opp av sofaen

Treningskjeden Fresh Fitness flytter inn på Manglerud Senter med ambisjoner om å få folk flest til å trene best mulig til lavest mulig pris.

– Dette har vi gledet oss til, og vi synes det blir veldig bra, sier Lars Fredriksen, senterleder ved Manglerud Senter.

– Fresh Fitness har etablert seg i markedet som en merkevare med høy troverdighet og et konsept for folk flest. Her skal man kunne komme med hverdagskroppen sin og trene, sier Fredriksen.

Etableringen av Fresh Fitness er en del av en større oppgradering av Manglerud Senter. Flere nye leietakere er kommet inn, og mange av de eksisterende har fått bedre beliggenheter etter interne omrokkeringer.


Folkelig med høy kvalitet

– Konseptet til Fresh Fitness er å være et rimelig og folkelig alternativ til andre kjeder, spre treningsglede og få folk opp av sofaen ved å tilby kvalitet til en lav pris. Vi tilbyr trening og gruppetimer som passer for folk flest, og ikke badstue, garderobe og barnepass for de få, forteller senterleder for Fresh Fitness Manglerud, Kristine Angelica Haave.

På Manglerud Senter har kjeden lagt seg litt ekstra i selen, med ny utstyrspakke, nytt layout og en tidsriktig oppgradert fargepalett. 8. juni åpnet det nye treningssenteret dørene, noe som ble markert med åpningsfest helgen etter.

– Vi har store forventninger til Manglerud-satsningen. Vi har allerede opparbeidet oss en solid medlemsbase på 2600 medlemmer, og ønsker å øke denne til minst 3000 utover høsten. Det er et mål vi tror vi skal nå. Vi har oppgradert gruppetimene våre, og PT-ene er veldig populære. Og det er fantastisk å ha en så stor og trygg samarbeidspartner som OBOS Eiendom i ryggen, sier Haave.

Senterleder Lars Fredriksen tror Fresh Fitness’ profil vil passe godt inn i lokalmiljøet på Manglerud.

– Mange av barna som en gang flyttet ut, flytter nå tilbake til Manglerud med egne barn. En stor andel av disse er unge mennesker i 30-årene som bruker senteret og trenger et moderne treningssenter samme sted, sier Fredriksen og legger til:

– Et kjøpesenter er jo ikke bare butikker lenger, men en arena hvor folk møtes også i andre sammenhenger. Dagens sentre er sosiale møteplasser hvor man skal kunne gjør alt fra å gå til legen til å spise og handle. Disse lokalsentrene binder sammen livet for folk i nærområdet, og trening er en viktig del av dette, sier Fredriksen.