Clas Ohlson åpner butikk på Holmlia Senter

Holmlia Senter fylles opp

Clas Ohlson etablerer seg i 2. etasje på Holmlia Senter og vil få en butikk på 910 kvadratmeter.

Holmlia Senter fylles opp – ny attraktiv leietaker på plass

Clas Ohlson etablerer seg i 2. etasje på Holmlia Senter og vil få en butikk på 910 kvadratmeter.

Nye Holmlia Senter åpner 11. november i år, og vil med det bli på hele 22 000 kvadratmeter, hvorav 11 000 kvadratmeter vil være handel og 11 000 kvadratmeter med kontor. Til tross for pandemi er senteret tilnærmet fullt utleid med mange gode leietakere.

- Vi startet med utleiearbeidet for en god stund siden og er svært glade for at så mange ser det samme potensiale som OBOS Eiendom på Holmlia Senter. Det nye senteret vil være den naturlige møteplassen for befolkningen i området, og tilbudet vil bli bredt. Etableringen av Clas Ohlson i 2. etasje på senteret gir oss et godt grunnlag for å få leid ut det resterende ledige arealet på senteret, forteller Direktør for utleie i OBOS Eiendom, Synnøve Sterri.

- Valget om å etablere seg på Holmlia Senter ble tatt etter en grundig vurdering hvor OBOS Eiendom sitt tankesett for området i et byutviklingsperspektiv ble lagt stor vekt på. Vi ser et stort potensial med denne etableringen og er sikker på at senteret utvikles til et samlingspunkt og viktig handelssted for bydelens beboere, sier Kjell Helge Lunde, Lease Manager Clas Ohlson Norge.

I tillegg til Clas Ohlson vil blant annet Meny, Nille, Normal, Vinmonopolet, Mester Grønn, Ark Bokhandel, Sunkost, Cutters, Apotek 1 med flere åpne. Hele bydelsadministrasjonen til Søndre Nordstrand vil ligge på senteret, samt servicefunksjoner som bibliotek, helsestasjon, tannlege, fysioterapi og frisører. Totalt vil det bli ca 35 butikker og servicefunksjoner og i utleieprosessen har det vært viktig at butikkene på senteret skal dekke de fleste behov. I tillegg til de store kjedene vil det også bli mindre butikker og aktører på senteret. Dyrego Zoo, en veletablert og seriøs aktør innen hund og katt, er også en nylig signert leietaker som med etableringen på Holmlia Senter vil åpne sin 11. butikk 11.11. kl. 11.

Kundene i nærmiljøet er både spente og engasjerte i det nye senteret, noe responsen på et innlegg på Facebook angående innspill på serveringstilbud bekrefter, hvor flere hundre kommenterte.

- Holmlia Senter skal bli den naturlige lokale møteplassen og vi har hatt stort fokus på å få på plass gode aktører innen servering. I tillegg til Holmlia Kulturkafé vil Jams åpne en restaurant på 430 kvadratmeter med uteservering, samt Sushi Mio Holmlia, Baker Nordby og Subway, fortsetter Synnøve Sterri.

- Vi gleder oss sammen med befolkningen til åpningen og kan garantere en topp moderne butikk som bydelens beboere vil få mye glede av, avslutter Kjell Helge Lunde.

 

 

 

For mer informasjon kontakt:

Direktør for utleie i OBOS Eiendom, Synnøve Sterri, tlf. 916 13 050, synnove.sterri@obos.no

Prosjektleder avd. utvikling og bygging i OBOS Eiendom, Geir A. Fredriksen, tlf. 970 51 043, geir.a.fredriksen@obos.no

Kommunikasjonsansvarlig for Clas Ohlson Norge, Camilla Tully, camilla.tully@clasohlson.no