Intern rekruttering Obos Eiendom

Intern rekruttering Obos Eiendom

Muligheten for utvikling og utfordringer var to av grunnene til at Christian Askildsen søkte seg til OBOS for litt over to år siden. Nå er han ansvarlig for et budsjett på 70 millioner kroner.

Intern kandidat ble ny Avdelingsleder for vedlikehold i OBOS Eiendom AS  

Muligheten for utvikling og utfordringer var to av grunnene til at Christian Askildsen søkte seg til OBOS for litt over to år siden. Nylig fikk han ansvar for et budsjett på 70 millioner kroner og en avdeling på fire stykker.  

 

I OBOS Eiendom skal han sammen med sin slagkraftige gjeng planlegge og gjennomføre alle vedlikeholds- og ombyggingsprosjekter på eksisterende bygg i hele OBOS sin eiendomsportefølje.
Dette inkluderer over 80 eiendommer og mer enn 700.000 kvadratmeter, fra kjøpesentre, kontorer, hotell, lager og industri.
 

 

Konkurransefortrinn 
-Det er en selvfølge å lete internt etter gode kandidater når nye muligheter åpner seg. Med så mange flinke folk prøver vi så langt det går å gi dem som vil, muligheten til å utvikle seg. Det er et konkurransefortrinn for oss å være et selskap med endeløse utviklingsmuligheter for dyktige ansatte, forteller direktør for forvaltning i OBOS Eiendom, Thor L. Bareksten. 

 

Christian var en intern søker til en mulighet han gjerne ville gripe. Det at han følte seg heiet på var også veldig motiverende. - I OBOS Eiendom har vi en god feedback-kultur, og fra jeg kom inn døra første gang har jeg opplevd ledere og kollegaer som tar seg tid til å dele av sin kunnskap og å hjelpe andre fremover.  

 

Ryddige forhold og god støtte som ny leder trekkes fram som kriterier som gjør at han føler seg godt rustet og trygg i rollen.

 

Uante muligheter
Å bli leder er bare en av mange utviklingsmuligheter i OBOS. En organisasjon i vekst gir store faglige utviklingsmuligheter for de ansatte. Det er stort fokus på personlig og faglig utvikling. Gjennom OBOS Lederakademi og OBOS skolen tilbys ulike kurs og kompetanseheving, men den viktigste læringen skjer i jobben og kollegaer imellom, og ved å gripe de mulighetene som kommer. I et konsern med mange ulike fagområder representert, er det store muligheter for en spennende karriere. Det finnes flere interne karriereveier og her finner du mange medarbeidere med lang fartstid som har hatt flere stillinger underveis.

 

 Christian Askildsen, ny Avdelingsleder for vedlikehold i OBOS Eiendom AS