Illustrasjonsbilde av kontorbygget på Lambertseter

Kontorbygg på Lambertseter

Det nye kontorbygget på Lambertseter vil bidra til revitaliseringen av denne delen av Lambertseter Senter. Da senteret åpnet i 1958, var det et av de aller første i Norge og ble sett på som sensasjonelt og hypermoderne. Senteret har siden gjennomgått store forandringer.

Når det nye kontorbygget står ferdig i februar 2020 skal Bydel Nordstrand samlokalisere med flere servicetilbud som helsestasjon, seniorsenter og Deichman bibliotek.

Bygget har seks etasjer og er totalt cirka 6500 kvadratmeter bruttoareal. OBOS Eiendom er byggherre og AF Gruppen gjennomfører prosjektet som en totalenterprise.

Kontorbygget ligger sentralt plassert på Nordstrandsplatået i krysset mellom Lambertseterveien og Langbølgen. Bygget ligger like ved Lambertseter T-banestasjon der linje 4 tar deg til Jernbanetorget på 17 minutter. Det er også buss- og taxiholdeplass på utsiden av kontorbygget.

Grønt ansvar

I OBOS Eiendom er et av hovedmålene å ta grønt ansvar i byggene som eies og driftes av oss, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. Som eneste utleier i Norge betjener OBOS Eiendom fellesområder og – funksjoner i sine bygg med energi fra egne småkraftverk i Norge.