Foto av Nils Morten Bøhler utenfor Oslo K i Kværnerbyen.

NAV til Kværnerbyen

I Oslos nye kontordestinasjon Kværnerbyen har NAV tegnet leiekontrakt i nybygget Oslo K for 230 av sine medarbeidere som flytter inn i slutten av februar 2023.

Oslo K er et toppmoderne kontorbygg. Det er miljøklassifisert som BREEAM Excellent. I tillegg er det klassifisert som passivhus med energiklasse A. Dette betyr at byggets energibruk er på 89 kWh pr kvm pr år, noe som er svært viktig når energiprisene er høye. Dette kan innebære at man sparer over 100 KWh pr kvm pr år, noe som med dagens energipriser utgjør flere hundrelapper pr kvm i året.

Bygget har store etasjeflater som er godt tilrettelagt for samhandling. I tillegg har bygget fasiliteter som bedriftsrestaurant, sykkelparkering med vask- og servicestasjon, 5G-dekning, møteromssenter med et stort auditorium og godt med parkering.

Kværnerbyen har et godt etablert bygulv med Åpent bakeri, nabolagsrestauranten Kraft, treningskjeden Fitnessroom, apotek, Kiwi, skomaker, frisør, eiendomsmegler med mer.

Nav har inngått en avtale på 3 år pluss opsjoner på til sammen 4400 kvm i Oslo K i byggets 6. og 7. etasje. Fra før leier Nexans, House of Brands, OBOS Forvaltning, DyreID og Vieri plass i bygget.

– Vi er svært glade for at NAV valgte å lokalisere seg i Oslo K i Kværnerbyen, de er en viktig og stor offentlig leietaker, dette viser at beliggenheten så nær Oslo Sentrum er svært attraktiv for offentlige leietakere sier konserndirektør i OBOS Eiendom, Nils Morten Bøhler.

Kværnerbyen og Oslo K utvikles av OBOS Eiendom. Kværnerbyen har i dag 2 store kontorbygg og til sammen nesten 50.000 kvm. Det er også mulig å utvide med enda et kontorbygg på cirka 13.000 kvm i Turbinveien 2-4.