Kenneth Olsen ansatt som ny utleiesjef

Ny utleiesjef

Kenneth Olsen (45) er ansatt som utleiesjef. Han skal primært jobbe med Construction City frem til september.

I Construction City blir oppgaven å samle en unik kombinasjon av leietakere. Dette skal bidra til å skape et attraktivt innovasjonsdistrikt i Hovinbyen. Etter september skal Olsen jobbe 50/50 med Construction City og OBOS Eiendom.

 

– Jeg ønsker å kunne bidra med min erfaring med bygulv, food & beverage og retail i større utviklingsprosjekter. Jeg ser frem til å etter hvert bli involvert i flere av OBOS sine byutviklingsprosjekter, sier Kenneth Olsen.

 

Lang erfaring med bygulv

Kenneth Olsen kommer fra Selvaag Eiendom, der han har vært eiendomssjef i fem år. Han har erfaring med bygulvene på Løren og Tjuvholmen, og han har hatt ansvar for avtaler, forhandlinger, leietakeroppfølging og helhetlige strategier.

– Erfaringen min fra dette arbeidet har gitt meg et godt innblikk i komplekse bysituasjoner, og jeg har opparbeidet meg en evne til å håndtere komplekse og uforutsette situasjoner der det kreves smidighet og god dialog, ikke minst under pandemien.

 

Utleiedirektør Synnøve Sterri er svært fornøyd med ansettelsen og hun ser frem til å dra nytte av den brede bransjeerfaringen.

– Kunnskapen han har innen utleie, og særlig utleie av bygulv, vil bli svært verdifull i vårt arbeid med å skape livet mellom husene og bidra til OBOS sin satsning på å utvikle attraktive by- og boområder, sier Sterri.

 

Mer om Construction City: https://constructioncity.no/nb/