Ny utviklingssjef på plass

Ny utviklingssjef

Som ny utviklingssjef for OBOS Eiendom, gleder han seg til å bruke pågangsmotet, energien og sitt brennende engasjement på eiendommer og livet mellom husene. Adrian Finvold kommer fra stillingen som rådgiver hos konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

-Planen var å jobbe som rådgiver lengre enn et år, men da stillingen som utviklingssjef ble lyst ut så måtte jeg bare gripe den muligheten også. Det er regulering og utvikling jeg ønsker å jobbe med og brenner for.

Utvikling, utbygging og forvalting

Som utviklingssjef i OBOS Eiendom vil Adrian få ansvar for et team som jobber med ulike utviklingsprosjekter. Oppgaven er varierende og spenner over et stort område. Alt i fra vurdering av nye muligheter, planlegging og regulering av enkeltprosjekter, til å delta med næringskompetanse inn i større byutviklingsområdet som OBOS jobber med, for eksempel Ulven og Fornebu. Dette er en svært sentral rolle for å bidra til at OBOS Eiendom når sin strategiske målsetning om å være en ledende byutvikler og forvalter.  

OBOS Eiendom utgjør næringsdivisjonen i OBOS. Vi har ansvaret for alle næringseiendommene i konsernet. Dette gjør OBOS Eiendom til en stor aktør innenfor utvikling, utbygging og forvaltning av næringseiendom.

-Jeg har satt meg som mål om å bedre samarbeidet mellom divisjonene bolig og næring. Alle i OBOS jobber for å bli et mer styrket #ettobos. Jeg håper erfaringen og kunnskapen min kan bidra til et enda bedre samarbeid på tvers, sier Adrian.

Utviklingsavdelingen i OBOS Eiendom jobber med planlegging, utvikling og regulering av både områder og prosjekter innenfor våre byutviklingsområder. Dette kan være tomter konsernet har, eller tomter vi enten kjøper eller samarbeider om utviklingen av.

-For å utvikle helhetlige, levende og gode byområdet trenger vi å bygge mer enn bare boliger. Gode byområder er ofte flerfunksjonelle med liv og aktivitet store deler av døgnet. Dette oppnår vi ved å blande boliger med handel, service, kontor og opplevelser. Selvfølgelig med hyggelige og grønne omgivelser med gode møteplasser, sier utviklingsdirektør Geir Graff Kallevåg.

Adrian Finvold er småbarnsfaren, fjellklatreren og jegeren som elsker en utfordring. Det var oljenedturen som var starten på hans boligopptur.

-OBOS er drømme arbeidsgiveren, i løpet av de tre og et halvt årene jeg har vært her har jeg fått mye ansvar og mange muligheter.