Nytt helsehus på Lambertseter Senter

Lambertseter Senter har fått sitt eget helsehus – på taket av senteret.

Denne måneden flyttet endelig flere av helseaktørene fra Langbølgen over i nye flotte lokaler på plan 6. Helsehuset består i dag av tre tannleger, en fysioterapeut, en kiropraktor, et begravelsesbyrå og et legesenter. Det er et lokale ledig på cirka 300 kvadratmeter og her håper vi å få på plass en smådyrklinikk. Andre helsetjenester kan også være aktuelle og vi er dialog med flere aktører.

Tilbakemeldingene fra kundene er utelukkende positive og det er vi svært glade for. Kundene møter topp moderne fasiliteter og utstyr. Kjøpesentre som ønsker å lykkes i fremtiden må lytte til kundene og tilpasse tjenestetilbudet, og det mener vi at vi har fått til her. Nå gjenstår kun litt skilting og veivisere slik at kundene lett finner frem.

Hvordan komme seg til helsehuset?

Du kan parkere rett utenfor på plan 6 dersom du kommer med bil. Inne fra senteret benytter du deg av rullebånd til plan 6 eller heis ved Clas Ohlson og Intersport. Utenom senterets åpningstid skal du benytte deg av inngangen i Cecilie Thoresens vei (mot Symra Terrasse).