Bilde av Møllergata 39 utendørs

OBOS Eiendom leier ut til Grafill i Møllergata 39

OBOS Eiendom har vært på leting etter en leietaker som kunne passe inn i bygget og område rundt Møllergata 39 med en aktiv utadrettet virksomhet. Det er derfor gledelig å kunne annonsere at Grafill har valgt Møllergata 39 som sitt nye hjem etter å ha hatt Rosenkrantz gate 21 som base i 10 år.

- Jeg har styret og de ansatte i Grafill med meg når jeg sier at vi virkelig gleder oss til å flytte inn i Møllergata 39, og vi er glade for at det er nettopp OBOS vi skal leie av. Dette er en aktør med et tydelig samfunnsengasjement og verdier vi kan identifisere oss med, og Grafill ser frem til mange gode år som leietaker hos OBOS, sier daglig leder i Grafill, Lene Renneflott.

I Møllergata 39 er det nå satt i gang bygningsarbeider for å åpne opp fasaden for å gi Grafill en god profilering av det spennende arbeidet deres. I tillegg vil Grafill få et visningsrom med store vinduer og gode lysforhold på bakkeplan. Her vil det også være god plass til foredrag og andre aktiviteter. I andre etasje planlegges det en arbeidssone for besøkende, i tillegg til kontorer og to velutstyrte møterom som kan lånes ut.

- Grafill driver en type virksomhet vi har vært på leting etter og passer fint inn i bygget og området. OBOS er selv lokalisert i nabobygget og vi opplever at hele området rundt Youngstorget har fått et løft de siste årene. Vi gleder oss over å ha fått Grafill som leietaker, og ser mange områder hvor vi også kan samarbeide, sier konserndirektør Nils M. Bøhler i OBOS.

Planlagt flytting skjer i januar 2021.

 

For mer informasjon kontakt:

Konsernsjef næring Nils Morten Bøhler i OBOS, tlf. 90 56 43 51, nils.morten.bohler@obos.no

Daglig leder Lene Renneflott i Grafill, tlf. 91 74 89 37, lene@grafill.no

Foto: Grafill

Bildecollage fra Grafill