Ny utleiesjef Erik Sørsdahl

OBOS Eiendom styrker utleieavdelingen

Fra 1 februar overtok Utleieavdelingen ansvaret for all utleie i OBOS Eiendom, og i den anledning ble Utleieavdelingen styrket med en ny utleiesjef – Erik Sørsdahl.

Sørsdahl kommer fra Urban Jungle og har tidligere jobbet hos CBRE. 

- Erik blir en viktig ressurs da han både har erfaring med utleie av bygulv og kontor fra tidligere. I tillegg skal han bistå med utleie av lokaler på kjøpesentrene våre, sier Direktør for utleie Synnøve Sterri.

I starten skal Erik ta tak i dagens eiendomsmasse og se på mulighetene for å kunne bruke sin kunnskap til videreutvikling av disse eiendommene, samt å kunne sette seg ytterligere inn i fremtidige prosjekter der han kan være med å påvirke.

- Vi er så heldig at han også har erfaring med utleie til pop up aktører, noe vi skal styrke oss på, forteller Synnøve.

Og det var motivasjonen for at han søkte på stillingen som utleiesjef også. Han vil få mulighetene til å kunne jobbe med diversifisert portefølje med alt innen kontor og bygulv. Og muligheten til å være med på å påvirke inn mot større utviklingsprosjekter. 

Målet til Erik er å være en sparringspartner for utviklingsavdelingen, samtidig som man er tett på leietakere og er deres naturlige kontaktpunkt ved flytting eller ekspansjon.

- Jeg søkte meg til OBOS Eiendom for å kunne jobbe hos en bred eiendomsmasse der jeg kan utfordre meg med ulike type eiendommer og leietakere ut i fra det enkelt case, sier Erik.

Erik Sørsdahl kommer fra Oslo, har en Mastergrad i Eiendomsutvikling fra New York University, og har tidligere jobbet som boligmegler i Krogsveen og Privatmegleren. Foruten om sin interesse for eiendom er Erik svært sportsinteressert og bruker fritiden aktivt til både fotball, padel og randonee-turer.