Bilde av nærkontoret på lambertseter senter

Etablerer to nye nærkontor

OBOS Eiendom utvider nærkontornettverket til åtte nabolag, og tilbyr partnere og venner gode priser ut året på alle lokasjoner.

Nærkontoret er en nyutviklet tjeneste fra OBOS, som består av et nettverk av kontorplasser i nærheten av der folk bor. Dette er et tilbud for små og store bedrifter som ønsker å gi ansatte mer fleksibilitet til å jobbe fra andre steder, og et godt alternativ til hjemmekontoret.

Fra august utvider vi satsingen med to splitter nye nærkontor på Ulven og Fornebu, og tilbyr våre partnere og venner gode priser ut året.

Se alle lokasjonene her.

Det beste fra to verdener
Nærkontoret er et sted for konsentrert jobbing hvor man kan komme og gå som man vil. Med kort reisevei fra der man bor og alt av hovedkontorets fasiliteter, byr nærkontoret på det beste fra to verdener. Det er ingen faste plasser, men selvbetjente løsninger som er enkle å bruke de dagene man trenger det.

Som OBOS-medlem kan man kjøpe tilgang til nærkontoret. Kontorene er utstyrt med alt du trenger på en kontorplass, deriblant hev/senk-pulter, skjermer, gode stoler, telefon- og møterom, internett og god kaffe.

Høres dette interessant ut for deg eller din bedrift?

Se mer info og meld din interesse her.

Har du andre spørsmål, kan du gjerne slå på tråden til
Kristine +47 957 29 443 eller Lars +47 980 28 900