Oversiktsbilde av Ulven

OBOS og Team Veidekke fortsetter å bygge nye boliger på Ulven

Team Veidekke DA og Ulven Bolig AS har signert kontrakt om bygging av ytterligere 182 leiligheter på Ulven.

Ulven er et av OBOS sine største utbyggingsprosjekter noensinne, og vil på sikt transformere Ulven til en spennende ny bydel i Oslo, med nærmere 3000 leiligheter.

Bilde av fire personer ved signering og kake

- Det er veldig tilfredsstillende at vi nå signerer neste felt på Ulven sammen med Team Veidekke DA. Samarbeidet og prosessen forløper meget bra, og vi gleder oss til å komme i gang med byggingen. Ulven Vest fremstår med minst like gode kvaliteter og utearealer som andre OBOS- prosjekter i Oslo, og det er imponerende at vi sammen med Team Veidekke DA får til å bygge Ulven Vest til en såpass mye lavere byggekostnad enn de fleste andre boligprosjektene vi har, sier Nils Morten Bøhler i OBOS Eiendom AS.

Dette prosjektet, Ulven Vest, er en videreføring av vinnerkonseptet fra innovasjonskonkurransen. Ulven Vest vil få fine park- og torgarealer i umiddelbar nærhet, samt bilfrie gatetun på begge sider, og beliggenheten er sentral på det som blir nye Ulven. Det er kort gangavstand til buss og T-banestasjon på Økern.

- Ulven Vest er et svært spennende prosjekt der vi har videreutviklet og foredlet vinnerkonseptet fra det første feltet på Ulven. Ulven-måten mener vi er fremtidens måte å samarbeide og bygge på. Teamet på Ulven har jobbet sammen med OBOS om utviklingen av Ulven Vest siden tidlig 2019. Konseptet fra første felt er videreført og transformasjonen av Ulven til en grønn bydel med attraktive boliger som folk flest har råd til begynner virkelig å vise seg, sier direktør for forretningsområde Oslo, Anders W. Haugen i Veidekke.

- Gjennom utviklingsarbeidet av Ulven Vest begynner vi i Team Veidekke virkelig å se oppsidene i vår måte å tenke og organisere oss på. Vi i Team Veidekke DA jobber samlokalisert på Ulven 3 av 5 dager i uken, dette gjør at eierskapsfølelsen og kontinuiteten blant deltagerne er veldig god, og sammen finner vi de gode, kostnadseffektive og rasjonelle løsningene. Vi gleder oss til å komme i gang med byggingen av enda et felt på Ulven og det er veldig artig at vi klarer å bygge vesentlig billigere enn dagens snitt i bransjen, sier prosjektleder, Espen Stordal i Veidekke.

Team Veidekke DA består av Veidekke Entreprenør AS, Bravida Norge AS, LPO Arkitekter, Erichsen & Horgen, Dr techn. Olav Olsen og Landskaperiet. Ulven Bolig AS er et datterselskap av OBOS Eiendom AS.

Mer informasjon om prosjektet: www.obos.no/ulven