OBOS valgte Coor til sitt nye praktbygg

OBOS Eiendoms nye kontor­bygg Oslo K i Kværner­byen i Oslo vil være klart til å tas i bruk neste sommer.

Coor er valgt som partner for en rekke tjenester til bygget, blant annet eiendomsdrift og renhold.

Eiendommen, som totalt blir på 30 000 m2, vil bestå av tre sammenbygde bygninger. Disse vil inngå som en del av bymiljøet i Kværnerbyen, plassert rundt det sentrale bytorget som kalles Smeltedigelen.

- OBOS gleder seg til å jobbe med Coor som leverte det beste tilbudet og forstod best hva vi trengte og ønsket. Nå ligger forutsetningene godt til rette for at vi sammen skal skape ett av byens flotteste bygg og samlings­steder, sier Roger Kongerud, direktør for drift og vedlikehold i OBOS Eiendom.

- Coor har samarbeidet tett med OBOS siden 2018 da vi kjøpte daværende OBOS Eiendomsdrift og samtidig inngikk en avtale om å utvikle service­leveransen til OBOS sine eiendommer. Vi ser veldig frem til å starte arbeidet i dette toppmoderne og miljø­sertifiserte bygget, som skal huse opp mot 2000 arbeidstakere, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor i Norge.

Oslo K blir Kværnerbyens ansikt mot Oslo sentrum. Bygget er under oppføring og vil stå ferdig i august 2021. Bygget blir miljø­sertifisert etter BREEAM med nivå Excellent. Leveranse­oppstart er i mars 2021, og kontrakten varer ut februar 2023.