Foto av lunsjboksene som serveres i Kværnerhallen.

Oppgraderer personalrestauranten i Kværnerhallen

ISS Facility Services har forlenget leieavtalen sin med OBOS Eiendom i Kværnerhallen for fem nye år, og styrker samtidig serveringstilbudet til alle leietakerne i bygget.

Etter ti år i Kværnerhallen har ISS Facility Services forlenget leiekontrakten med OBOS Eiendom for fem år, men mulighet for forlengelse i fem til. I den nye avtalen er arealet økt, og ISS leier nå hele 6205 kvadratmeter i bygget.

– Vi er glade for å ha landet en langsiktig avtale med OBOS i Kværnerbyen, både for ISS Norge og ledelsen i ISS Nord-Europa. Her skal vi legge til rette for en effektiv, hyggelig, produktiv og bærekraftig arbeidshverdag for våre medarbeidere, og samtidig vise oss frem som den markedslederen vi er innen FM-bransjen. Vårt nye hovedkvarter skal være et attraktivt arbeidssted og et showcase vi stolt kan vise frem til kunder og andre, sier administrerende direktør i ISS Norge og ISS Nord-Europa, Carl-Fredrik Bjor.

Attraktive lokaler

Den tidligere industrihallen i Smeltedigelen 1 er i dag et moderne kontorbygg med en rekke spennende leietakere. I sommer ble det kjent at også Amesto forlenger leiekontrakten i Kværnerhallen for fem nye år, med mulighet for forlengelse i fem år til.

For ISS, er lokalene i Kværnerhallen et viktig utstillingsvindu. Når selskapet nå oppgraderer personalrestauranten, er det med enda bedre serveringsløsninger til alle som arbeider i bygget, samt egen kaffebar med nytraktet kaffe til alle leietakere og de som ellers ferdes i Kværnerbyen.

– Det er spennende at ISS velger å bli i Kværnerbyen. Dette er historisk grunn hvor industrieventyret på Kværner varte i nesten 130 år, til tross for perioder med dårlige tider. På 1980-tallet hadde nærmere 1300 mennesker sin arbeidsplass i Lodalen. Det er gledelig at bygget får nytt liv gjennom avtalen med ISS, sier eiendomssjef Øystein Embretsen i OBOS Eiendom.

– Tanken er at personalrestauranten skal kunne benyttes i hele kontorets åpningstid og være en aktiv møteplass også utenom lunsjtid. Her vil man finne noe for enhver smak, i tillegg til AV-utstyr og godt med lademuligheter, forteller Embretsen.

Portrett av Øystein Embretsen fra OBOS Eiendom.Eiendomssjef i OBOS Eiendom, Øystein Embretsen.