Bilde av Oslo K i Kværnerbyen

Oslo K fylles opp

I juni samler OBOS Eiendomsforvaltning alle sine 300 medarbeidere i det topp moderne kontorbygget Oslo K.

– I dag er OBOS Eiendomsforvaltning spredt på tre steder. I Kværnerbyen får vi samlet alle medarbeidere i én etasje i et flott, nytt og miljøvennlig bygg. Det blir viktig for å styrke den interne samhandling og felleskapet fremover, sier Morten Aagenæs, konserndirektør for forvalting og rådgiving.

 

Forvalter store verdier

OBOS forvalter 5100 boligselskaper, med mer enn nesten 260 000 boliger, i hele landet. I Oslo K får de ansatte gode møteromsfasiliteter, auditorium og en høy digital standard, perfekte for beboermøter og årsmøter som er viktige for å kunne levere gode tjenester.

 

Siden OBOS kjøpte tomteområdet i 2001 er hele området totalt forvandlet. Fra å være et lukket industriområde har det nå blitt en bydel som syder av liv, med grønne kvaliteter, vannspeil og et godt utvalg av service og handel. Det er bygget rundt 1650 boliger i Kværnerbyen og etablert 50 000 kvadratmeter med kontorlokaler fordelt på Kværnerhallen og Oslo K. Bydelen er godt koblet på resten av nærområdet med gangveier, sykkelveien og god kollektivdekning med buss til selve torget i Kværnerbyen og i Konowsgate.

 

Topp moderne bygg

Oslo K er et topp moderne kontorbygg med 11 etasjer. Det har høye miljøklassifiseringer som BREEAM Excellent, energiklasse A og passivhus-standard. Bygget har store etasjeflater som er godt tilrettelagt for samhandling. I tillegg har bygget mange fasiliteter som bedriftsrestaurant, sykkelparkering med vaskestasjon, 5G-dekning, møteromssenter med et stort auditorium og godt med parkering.

 

– Det at vi samles vil også være en fordel for kundene våre. Fysiske møter gjennomføres på alle OBOS’ lokasjoner i Oslo, etter kundens ønske, forteller Aagenæs.

 

– Det er hyggelig at det flotte bygget i Kværnerbyen begynner å fylles med liv. Vi gleder oss til OBOS Eiendomsforvaltning flytter inn sammen med Nexans og House of brands. Flyttingen åpner også for muligheter til å leie sentrale lokaler på Hammersborg torg 3 i sentrum, sier Nils M. Bøhler, konserndirektør for Næringseiendom.