Restaurant Kraft åpnet i Kværnerbyen

Åpningen 23. oktober var svært etterlengtet av bydelens beboere og hadde fullt hus hele helgen.

Ida Atlas underholdt og en foodtruck ble innleid for å servere de som det ikke var plass til inne i restauranten av smittevernhensyn.

Restaurant Kraft holder til i det som opprinnelig var en mindre kraftstasjon tilhørende Kværner Brug fra slutten av 1800-tallet. Byggets og områdets historie har inspirert både interiøret i restauranten og maten som serveres.

De har hentet frem så mye av det originale bygget som mulig. Interiøret er solid og preget av detaljer i jern. Historiske bilder på veggene leder oss tilbake til en svært viktig periode både for området og landet. Interiøret er laget av smeden Merete Bua fra Metalldesign på Vålerenga.

Maten som serveres på restaurant Kraft er inspirert av lykkelige råvarer, tradisjonelle metoder og en raus dose kjærlighet. Maten skal være ekte og ærlig. Menyen endres stadig etter hva som er i sesong og hva kokkene har lyst til å lage. Restaurant Kraft er nabolagsrestauranten som skal være det naturlige møtestedet for folk i nabolaget. Både for en god middag, men også om du bare ønsker noe godt i glasset.

Det serveres lunsj fra 11-16, og middag fra 16-22.
Åpent tirsdag til søndag.

Det vil også bli arrangert quiz, konserter og andre tilstelninger.

Kraft har også take away meny, samt mulighet for å levere catering til bedrifter og privatpersoner.

 

Kontakt:

Telefon: 919 21 342

bordbestilling@restaurant-kraft.no

kontakt@restaurant-kraft.no

www.restaurant-kraft.no

facebook.com/restaurantkraft