Foto av Mona Bråthen, Silje Aspen og Tor Kjetil Dedekam Pederssen fra OBOS Eiendom.

Senterlederbytte på Lambertseter og Tveita

Mona Bråten og Silje Nordgård Aspen bytter jobb etter intern omrokkering.

– Vi i OBOS Eiendom er svært heldige som har mange flinke folk hos oss. For at både de og kundene våre skal trives, tror vi det er sunt og viktig at de innimellom får nye utfordringer å bryne seg på, forteller eiendomssjef Tor Kjetil Dedekam Pederssen i OBOS Eiendom.

Nå har han lagt senterlederkabalen på nytt, og to av senterlederne bytter nå roller. Mona Bråten blir senterleder på Lambertseter, og Silje Nordgård Aspen blir senterleder på Tveita.

– Mona har vært godt likt av både leietakerne og kundene på Tveita, og har gode resultater å vise til. Med sitt store engasjement og gode lederferdigheter har hun bidratt til å utvikle Tveita Senter over mange år med god vekst, forteller Pederssen.

Bråten ser frem til å ta med seg sin erfaring med å bygge god kultur mellom leietakere, driftsteam og eiendomsteam på Tveita inn i sin nye jobb på Lambertseter. Målet er å være en synlig og tilgjengelig senterleder for både leietakere og kunder.

– Jeg ser frem til å overta et senter som har vært godt drevet av senterleder og eiendomsteam siden oppstarten i 2010, og håper at jeg med min bakgrunn og erfaring kan bidra til å fortsette den gode utviklingen i årene fremover, sier Bråten.

– Da jeg ble senterleder på Tveita for ni år siden, gikk en drøm i oppfyllelse. Det har vært en spennende tid med mange utfordringer og muligheter, og sammen med resten av teamet i OBOS Eiendom har vi videreutviklet senteret til en moderne og hyggelig møteplass for nærmiljøet – og ikke minst nådd omsetningsmålet på over én milliard i 2019. Vi har bygget en god kultur over tid som startet med at alle skulle si hei til hverandre i gangene, til at vi i dag er nesten som en stor familie med en ekstra god stemning som våre kunder setter stor pris på, legger hun til.

Mona Bråthen fra OBOS Eiendom.

Lang fartstid i bransjen

Silje Nordgård Aspen har vært i kjøpesenterbransjen siden 2001, og senterleder på Lambertseter siden 2015. Her har hun jobbet aktivt med kulturbygging, og gjennomført alt fra store profilkampanjer til mindre lokaltilpassede arrangementer.

– Lambertseter Senter har vært under kontinuerlig utvikling de siste årene. Senteret har fått næring på gateplan på Lambertseter Øst, nytt helsehus på plan 6, og et helt nytt kontorbygg hvor Deichman flyttet inn med Bydel Nordstrand. Samtlige leiekontrakter ble reforhandlet av utleieavdelingen i 2020, og det var svært viktig at vi sammen ivaretok den gode butikkmiksen på senteret, sier Aspen, som nå ser frem til å ta over roret på Tveita.

– Det er alltid spennende å ta over et nytt senter. Jeg har vært heldig å få jobbe med høyprofilerte og sentrumsnære destinasjonssentre og lokalsentre i tettbygde områder, og det er noe eget med å jobbe så nært på lokalbefolkningen og skape den gode møteplassen. Tveita Senter er et veldrevet OBOS-senter med flere spennende planer i vente, og jeg har forventninger om at vi sammen skal kunne forbedre og videreutvikle senteret til å bli et enda bedre nærsenter for kundene våre, sier Aspen.

– Silje er en dyktig senterleder, noe resultatene hennes på Lambertseter også viser. Med sin kreativitet og analytiske ferdigheter har hun bidratt til å utvikle senteret med en god butikkmiks over flere år, og jeg ser frem til å se hva hun skal utrette på Tveita, sier eiendomssjef Pederssen.

Silje Nordgård Aspen fra OBOS Eiendom