Styrker serveringstilbudet på Lambertseter

– Senteret er en viktig sosial arena for nærmiljøet, og spisestedene våre er en stor del av dette, sier senterleder Silje Nordgård Aspen.

Lambertseter Senter har de siste årene satset stort på servering. Denne sommeren styrkes tilbudet ytterligere med etableringen av Eat Thai og totaloppussing av lokalene til Jordbærpikene.

– Lambertseter skal være en sosial og hyggelig møteplass for kundene. Derfor har vi jobbet lenge for å styrke serveringstilbudet vårt. Vi ønsker å være et nærsenter med et godt utvalg av opplevelser og fasiliteter for kundene, og vi er helt avhengige av å ha med gode aktører for å lykkes, sier senterleder Silje Nordgård Aspen.

I slutten av juni åpnet Eat Thai dørene, og den nye restauranten er allerede blitt godt mottatt av kundene. Den asiatiske nyetableringen er godt besøkt og får gode skussmål fra gjestene.

– Eat Thai er et konsept som supplerer de eksisterende spisestedene på en veldig god måte. Vi har jobbet lenge for å få denne aktøren inn i senterporteføljen, sier Aspen.

SATSER PÅ SERVERING: Senterleder Silje Nordgård Aspen (i midten) med Liss-Hege Solbakken fra Jordbærpikene og Surasit Jangampa fra Eat Thai.
Foto: Sten Edvard Eriksen, Mad Communication

 

Jordbærpikene i ny drakt

I juli åpnet Jordbærpikene dørene til sine nyoppussede lokaler. Det populære kafékonseptet har vært på Lambertseter siden det nye senteret stod klart i 2010. Nå har de pusset opp hele kafélokalet, samt store deler av kjøkkenet.

– Vi har blant annet fått nytt møblement og bedre innsyn til kjøkkenet. Det er mange stamgjester med faste plasser som nå må finne seg en ny favorittplass, forteller eier og daglig leder Liss-Hege Solbakken hos Jordbærpikene.


Flere konsepter på vei

Lambertseter Senter tilbyr i dag noe for enhver gane, med alt fra kulinariske opplevelser hos mexicanske Agave til rask mat for folk på farten hos Subway. Kaféene W.B. Samson og Kaffebrenneriet er også populære møteplasser.

I tillegg til restaurantene i hoveddelen, har senteret flere søndagsåpne spisesteder i bydelssenteret i sør. Der har Sushi & Thai flyttet inn i nye lokaler, med lokale favoritter som Lambertseter Kro og Dominos pizza vegg i vegg.

Ifølge senterleder Aspen kan det komme enda flere spisesteder på plass etter hvert, blant annet i bygulvlokalene i Bølgelengden borettslag, som skal stå klart om to år.

– Vi kommer til å satse enda mer på å tilby noe for enhver i tiden som kommer. Vi har blant annet et lokale som er godt egnet for fine dining, men vi ser også på andre typer muligheter, sier Aspen.