Hopp til innhold

2317 Sentrumskvartalet

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Illustrasjon av fasaden til 2317 Sentrumskvartalet fra enggata.
I salg – ingen forkjøpsrett

Velkommen til ditt nye hjem i hjertet av Hamar. Bo midt mellom byens koselige gågate og CC Hamar, i en leilighet med god planløsning og smarte oppbevaringsløsninger. Innflyttingsklart nå!

2317 Sentrumskvartalet byr på alt som ligger i uttrykket «urban livsstil». Her er det enkel tilgang til arbeid, skole, samt andre urbane fasiliteter – rett i nærheten. Du finner også et hav av aktiviteter, arrangementer, tilbud og fristelser for enhver smak, året rundt.

Prosjektdetaljer

Adresse
Vangsvegen 33, 2317 Hamar
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
4
Størrelse
60.9–87.7 m2
Ordinærpris
Fra 4 298 160 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Vangsvegen 37, 2317 HamarSe kart i Google
Kontakt oss

Søk om å bytte inn boligen din til en helt ny

I dette prosjektet kan du søke om å bytte inn den gamle boligen din til en helt ny fra OBOS. Det betyr at vi kjøper boligen din til markedspris når du kjøper en ny bolig av oss. Boligen du skal selge må oppfylle flere krav: den må ha minst 30 % lavere verdi enn den nye, være i god stand og ligge i et sentralt område.

Utforsk området rundt 2317 Sentrumskvartalet

2317-postnummeret definerer Hamar sentrum; en dynamisk og levende bykjerne med en vennlig atmosfære og nærhet til Mjøsa. Hamar ses ofte på som Innlandets handelshovedstad, og omtales gjerne som «5-minuttersbyen» da det meste ligger i innen kort rekkevidde. Hamar stasjon ligger knappe fem minutter unna til fots, hvor du finner buss- og togforbindelser som tar deg dit du måtte ønske. 2317 Sentrumskvartalet byr på mange muligheter og frihet til å gjøre det du vil, når du vil, og er perfekt for de som foretrekker en urban livsstil med nærhet til alt som hører med.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler922 22 006E-post