Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Brusand kan du lene deg tilbake og nyte utsikten over både fjellene og utover sjøen. Her kan du velge blant lekre leiligheter i lavblokker – midt mellom Bjårvatnet og havet – og benytte deg av finansiering fra Husbanken.

Leilighetene er gjennomtenkte, lyse og praktiske med romslig innglasset balkong eller terrasse. På den måten kan du nyte både solfylte og mindre solfylte dager i fantastiske omgivelser.

Prosjektdetaljer

Adresse
Bru 21, 4363 Brusand
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
1
Størrelse
73 m2
Ordinærpris
3 599 742 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Bru 21, 4363 BrusandSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Brusand

På Brusand finner du både naturopplevelser og butikker i nærheten. Brusand strand, som er en 7 kilometer lang sandstrand, ligger like ved slik at du kan enkelt nyte havet. Du finner alt du trenger i hverdagen en kort kjøretur unna, slik som servicetilbud, skole og idrettsanlegg. Og med Brusand stasjon er du kun et steinkast unna, så du kan skape god pendlertilværelse – kort vei til arbeid, kort vei til alt av fritidsaktiviteter.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kåre Vigdel

Kåre Vigdel

Salgskonsulent916 00 086E-post