Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Boligområdet i Dynjarbakken er snart ferdig utbygget. 14 eneboliger, to tomannsboliger og 14 leiligheter har fått sine eiere. Nå kan du sikre deg en av de siste 12 boligene.

Prosjektdetaljer

Adresse
Dynjarbakken 4, 4350 Kleppe
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
7
Størrelse
107–153 m2
Ordinærpris
Fra 5 009 342 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Dynjarbakken 4, 4350 KleppeSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Dynjarbakken

I Dynjarbakken bor du nært sentrum og har alt du trenger i nærheten. Sentrum byr på både bakeri og slakterbutikker, restauranter og flere fine nisjebutikker. Jærhagen kjøpesenter finnes like ved. Det er enkel adgang til Bryne, Sandnes og Stavanger på Fylkesvei 44, og kort vei til Klepp stasjon og Jærbanen.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Marianne Sørbø Pedersen

Marianne Sørbø Pedersen

Salgskonsulent478 28 909E-post