Hopp til innhold

Engene Platå

Prosjektside for Engene Platå
I salg – ingen forkjøpsrett

På Engene Platå i Nedenes, midt mellom Arendal og Grimstad, bor du med flott utsikt så langt øyet kan se. Engene Platå blir et nytt og sjarmerende nabolag med alle egenskaper Sørlandet er kjent for.

Det nye feltet på Engene Platå består av eneboliger og leiligheter bygget i småhus over to etasjer. Boligene er moderne, i særpreget funkisstil. Arkitekten har tegnet boligene med havutsikten og landskapet i tankene. Oppholdsrommene har store vinduer som rammer inn den flotte utsikten og gir gode lysforhold. Med gode møteplasser, grøntområder og sittegrupper på feltet, ligger alt til rette for gode naboskap i et trygt bomiljø.

Prosjektdetaljer

Adresse
Prestekrageveien, 4823 Nedenes
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
3
Størrelse
156–171 m2
Ordinærpris
Fra 6 139 342 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Prestekrageveien, 4823 NedenesSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Engene Platå

Bo i rolige omgivelser med utsikt over havet til Torungen Fyr, med kort vei til et kveldsbad og fiskelykke. Dette er et område der du kan puste ut og slappe av. På Engene Platå bor du i sykkelavstand fra Arendal og Grimstad. Du kan også ta turskoene fatt og nyte naturen i nærområdet. Innenfor noen få kilometer finner du barnehager, barne- og ungdomsskole – og idrettsanlegg, i både Nedenes og Fevik. Engene barnehage er feltets nærmeste nabo.

Laster inn

Ny bolig med gode betingelser

Med Husbanklån kan du kjøpe en splitter ny bolig til markedets laveste rente. Nå bygger vi flere boliger med betingelser du kan spare mange tusen kroner på å benytte.

Familie på fire smiler og ler i sofa i OBOS Block Watne-bolig

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Lise Kjelle

Lise Kjelle

Salgskonsulent911 55 344E-post