Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Engetoppen i Slemmestad vil bestå av eneboliger over både ett og to plan. Boligene vil passe perfekt for både barnefamilier, par som ønsker seg god plass og de som er på jakt etter et alternativ til leilighet.

Her blir du en del av et mangfoldig bomiljø, med mennesker i alle aldre. Feltet ligger høyt og fritt med gode solforhold. Noen av tomtene vil også få et lite sjøgløtt.

Prosjektdetaljer

Adresse
Engebråtenveien, 3470 Slemmestad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
5
Størrelse
168–185 m2
Ordinærpris
Fra 8 922 990 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Engebråtenveien, 3470 SlemmestadSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Engetoppen

Slemmestad er godt tilrettelagt for pendlere, både med båt og buss. I tillegg byr området på et rikt kulturliv og flotte naturopplevelser både ved sjøen og i skogen.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Espen Oland

Espen Oland

Salgskonsulent913 46 140E-post