Hopp til innhold
Kommer for salg

På Engsyrevegen kan du flytte inn i praktiske og moderne eneboliger midt i det vakre landskapet på Jæren. Her kan du bo fritt og godt med gangavstand til det meste.

Eneboligene kommer med skjermet hage, spennende fasader og fine planløsninger. Boligene vil passe utmerket til barnefamilier med bruksareal på cirka 126 kvadratmeter. Her kan du bruke tiden på familien og nyte livet i en helt ny bolig med gode solforhold.

Prosjektdetaljer

Adresse
Engsyrevegen 82 - 90, 4365 Nærbø

Kommer snart for salg

Engsyrevegen kommer snart for salg. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på prosjektet, viktige nyheter og frister.

Meld interesse

Utforsk området rundt Engsyrevegen

På Engsyreveien bor du med gangavstand til det aller meste du trenger i hverdagen, slik som det flotte nærmiljøanlegget, butikkene i sentrum, AMFI-senteret og idrettsanlegg. Bø skole ligger et steinkast unna, og det er kort vei til barnehager, ungdomsskoler og videregående.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss