Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Klæbu bygger vi det nye nabolaget, Hallsethagen, med lettstelte boliger. Her bor du landlig, men like ved Klæbu sentrum.

Velg blant treromsleiligheter på 70 kvadratmeter, i et sosialt og hyggelig bomiljø, omkranset av grønne fellesområder.

Prosjektdetaljer

Adresse
Hallsetvegen, 7540 Klæbu
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
2
Størrelse
70 m2
Ordinærpris
Fra 3 309 252 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Hallsetvegen, 7540 KlæbuSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Hallsethagen

Utforsk området rundt Hallsethagen

Hallsethagen ligger landlig, men likevel sentralt til, like ved Klæbu sentrum. Du finner flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet, og nærmeste bussholdeplass er kun få minutter unna. Tar du bussen til Tiller, finner du blant annet City Syd, byggevarehus og restauranter. Med bil vil du bruke rundt 20 minutter inn til Trondheim sentrum. Det er også barnehager, barneskole og ungdomsskole lett tilgjengelig i nærmiljøet.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Ingrid Blokkum

Ingrid Blokkum

Salgskonsulent917 04 296E-post