Hopp til innhold

Haraldåsen

Kjøpsalternativer

BostartBoligbytte
Foto av fasaden til boligprosjektet Haraldåsen med store balkonger og grønne trær.
I salg – ingen forkjøpsrett

På Haraldåsen bygger vi 41 to- til fireromsleiligheter med balkong, parkeringsplass og heis. Perfekt for deg som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som du er nært sentrum.

Boligene ligger i Pettersand, et etablert boligområde, som er rolig og uten gjennomgangstrafikk. Her er det lagt vekt på å skape fine uteplasser og utnytte den skjermet beliggenhet høyt i terrenget.

Prosjektdetaljer

Adresse
Pettersandlia 2-6, 1614 Fredrikstad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
1
Størrelse
77 m2
Ordinærpris
4 669 475 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:

Pettersandlia 2, 1614 FredrikstadSe kart i Google
Kontakt oss

Få 20 % redusert kjøpspris med OBOS Bostart

På Haraldåsen kan du nå kjøpe en helt ny bolig til 20 % redusert kjøpspris med OBOS Bostart – mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake når du ønsker å selge.

Når du kjøper boligen med OBOS Bostart blir du eier av hele boligen og når du ønsker å selge, har OBOS rett til å kjøpe boligen tilbake til opprinnelig salgspris, justert etter boligens verdi i markedet. Og har det vært en verdistigning, er det du som får overskuddet!

Ledige boliger i Haraldåsen

Utforsk området rundt Haraldåsen

Haraldåsen ligger på en åsrygg mellom Gluppeveien og Pettersand cirka 3 kilometer nord for Fredrikstad sentrum. Fra Haraldåsen er det relativt kort avstand til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. Det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne- og ungdomsskolen. Veien er heller ikke lang til butikk, kiosk og postkontor på Christianslund. Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turområder.

Laster inn

Åge Syversen og Inger Lise Syversen nyter utsikten fra Haraldåsen

Byttet til seg drømmeboligen

Tiden var inne for å flytte fra eneboligen, men Åge og Inger Lise visste ikke hva det neste steget skulle bli. Så dukket OBOS Boligbytte opp og gjorde drømmen om å bo i leilighet nærme barn og barnebarn, og nabolaget de kjente så godt, mulig.

– Ny leilighet gir oss mer fritid

Med en splitter ny leilighet i Haraldåsen er det enkelt for Svein og Torunn og bruke tiden sin på det som virkelig betyr noe. Sammenlignet med livet i enebolig, er hverdagen blitt mer lettvint.

Foto av kjøperne Svein og Torunn som ser på byggingen av leiligheten sin i Haraldåsen.
Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektmegler477 00 214E-post