Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Flytt rett inn i et rekkehus ved Brøter Gård på Kjeller, rett utenfor Lillestrøm sentrum. Her bor du både landlig og sentralt, i et varmt og sosialt bomiljø.

Rekkehusene er seksroms, på 179 kvadratmeter og kommer med hele tre terrasser.

Prosjektdetaljer

Adresse
Brauterstubben, 2007 Kjeller
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
3
Størrelse
179 m2
Ordinærpris
Fra 9 334 250 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Brauterstubben, 2007 KjellerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Havretoppen

På Havretoppen har du Lillestrøm på den ene siden, og jorder så langt øyet kan se på den andre siden. Det er litt over to kilometer til Lillestrøm Torv. Du kjører dit på fem minutter, og hvis du tar beina fatt tar det deg cirka 25 minutter. Bussen stopper rett utenfor boligene, og tar deg til sentrum på rundt 12 minutter.

Laster inn

Velkommen til Havretoppen

Velkommen til Havretoppen

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Pål Westgaard

Pål Westgaard

Salgskonsulent908 29 786E-post