Hopp til innhold

Kråkåsen Hageby

Illustrasjon av fasade på enebolig, hus 5, i Kråkåsen Hageby
I salg – ingen forkjøpsrett

I Kråkåsen Hageby bygger vi et nytt nabolag bestående av cirka 90 boliger. Her kan du velge blant eneboliger, rekkehus og tomannsboliger, med gode solforhold og omkranset av friområder.

Bo i landlige omgivelser i Askim vest, men kort vei til sentrum, turområder og alt du ellers måtte trenge i hverdagen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kråkåsveien, 1832 Askim
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2025
Ledige boliger
16
Størrelse
105–165 m2
Ordinærpris
Fra 4 181 672 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kråkåsveien, 1832 AskimSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Kråkåsen Hageby

I Kråkåsen Hageby bor du like ved både barnehage og skole, som ligger cirka 300 meter fra boligfeltet. Her får du kort vei til flere populære turområder, som Kråkåsen og Langnesstien. Om sommeren kan du fiske i Glomma eller besøke Solbergfoss badeplass. Det er kun fire kilometer til Askim sentrum, hvor du finner kjøpesenteret Askimtorget, ulike restauranter, et aktivt kulturhus og to kinosaler. Fra Askim tar det cirka 50 minutter med buss eller tog inn til Oslo sentrum.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jørgen Nilsen

Jørgen Nilsen

Salgskonsulent958 17 739E-post