Hopp til innhold

Langerudberget

Prosjektside for Langerudberget
I salg – ingen forkjøpsrett

På Langerudberget i Kongsvinger bygger vi totalt 95 boliger, fordelt på ulike boligtyper. Her bor du i naturskjønne omgivelser like ved sentrum, med Vingersjøen og alt naturen har å by på rett utenfor døra.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kirsebærvegen, 2209 Kongsvinger
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
9
Størrelse
132–154 m2
Ordinærpris
Fra 4 760 092 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kirsebærvegen, 2209 KongsvingerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Langerudberget

I umiddelbar nærhet finner du flotte turområder, i tillegg til Vingersjøen, hvor du kan fiske, ta deg en padletur eller et bad. Det er gåavstand til både matbutikk, barnehager og skole, og kort vei til ulike fritidstilbud i området. Bybussen stopper like ved boligfeltet, og tar deg inn til sentrum, hvor du finner alt av nødvendige servicetilbud og butikker. Her er også Kongsvinger stasjon, med togtilbud i retning både Oslo og Sverige. Fra Langerudberget er det cirka 90 kilometer til Oslo, 65 kilometer til Oslo lufthavn Gardemoen og cirka 35 kilometer til Charlottenberg i Sverige.

Laster inn

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Langerudberget har vi også selvbyggertomter til salgs. Tomtene er svakt skrånende og ligger på skog og fjellmark.

Nærområdet rundt Langerudberget

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anders Gogstad

Anders Gogstad

Salgskonsulent908 32 833E-post