Hopp til innhold
Frist for forkjøp 17. apr., 09:00

I Leangenbukta på Lade bor du midt mellom flotte turområder og det urbane livet. Her finner du både rekkehus og leiligheter i et trygt og attraktivt område.

Boligene ligger helt i enden av Haakon VIIs gate, hvor bebyggelsen blir lavere og åpnere mot fjorden. Hele området blir bilfritt med gode gang- og sykkelveier, og med rom for lek og avslapning.

Prosjektdetaljer

  • Haakon VIIs gate 14, 7041 Trondheim
  • Innflyttingsklart

  • 57 ledige boliger
  • Størrelse fra 32.5 m2 – 124.5 m2
  • Totalpris fra 3 222 460 kr
  • Sameie

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Haakon VIIs gate 14, 7041 TrondheimSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Meld forkjøp før fristen

Frist for forkjøp: 17. april kl. 09:00
Boligene selges til fastpris – alle kan kjøpe, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og velger bolig først. For å melde forkjøp og kjøpe bolig ved salgsstart, må du fylle ut en bindende kjøpsbekreftelse innen fristen.

Utforsk området rundt Leangenbukta

I Leangenbukta får du kort vei til alt. Kun en kort gåtur unna vil du finne dagligvarebutikker, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport. Den populære stien Ladestien vil passere rett ved Leangenbukta, og den tar deg fra bukt til bukt – helt inn til byen. På veien passerer du både badeplasser og spisesteder.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Meld interesse på nettsiden til megleren – så får du med deg alle viktige nyheter og frister.

Kontakt oss

Portrettbilde av Jan Erik Fjeldseth

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger93 25 41 44Epost
Portrettbilde av Mari Østgaard Buaas

Mari Østgaard Buaas

Prosjektselger i Koteng94811965Epost

Les mer om boligkjøpsmodeller