Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

I Leangenbukta på Lade bor du midt mellom flotte turområder og det urbane livet. Her finner du både rekkehus og leiligheter i et trygt og attraktivt område.

Boligene ligger helt i enden av Haakon VIIs gate, hvor bebyggelsen blir lavere og åpnere mot fjorden. Hele området blir bilfritt med gode gang- og sykkelveier, og med rom for lek og avslapning.

Prosjektdetaljer

Adresse
Haakon VIIs gate 14, 7041 Trondheim
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
50
Størrelse
32.5 m2 – 124.5 m2
Ordinærpris
Fra 3 222 460 kr
Eieform
Sameie

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Haakon VIIs gate 14, 7041 TrondheimSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Leangenbukta

I Leangenbukta får du kort vei til alt. Kun en kort gåtur unna vil du finne dagligvarebutikker, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport. Den populære stien Ladestien vil passere rett ved Leangenbukta, og den tar deg fra bukt til bukt – helt inn til byen. På veien passerer du både badeplasser og spisesteder.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Meld interesse på nettsiden til megleren – så får du med deg alle viktige nyheter og frister.

Kontakt oss

Portrettbilde av Jan Erik Fjeldseth

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger932 54 144E-post
Portrettbilde av Mari Østgaard Buaas

Mari Østgaard Buaas

Prosjektselger i Koteng948 11 965E-post

Les mer om kjøpsalternativer