Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Liakollen finner du et attraktivt og barnevennlig nabolag, hvor du kan flytte rett inn! På et høydedrag cirka tre kilometer fra Kongsvinger sentrum, kan du sikre deg en enebolig i kjede – med svært effektiv og moderne planløsning.

Her får du både kort vei og fin utsikt til byen, festningen og Glomma. Og ikke minst, flotte turområder på alle kanter.

Prosjektdetaljer

Adresse
Jomfru Bakkes veg, 2208 Kongsvinger
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
2
Størrelse
113 m2
Ordinærpris
Fra 4 600 462 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Jomfru Bakkes veg, 2208 KongsvingerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Liakollen

På Liakollen har du enkel tilgang på alt Kongsvinger sentrum har å by på, og du får kort vei til barnehager, idrettsanlegg, matbutikk og apotek. Din nærmeste nabo blir Marikollen barneskole og naturen – her er det lagt til rette for en aktiv fritid, både sommer som vinter, med flotte turområder.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anders Gogstad

Anders Gogstad

Salgskonsulent908 32 833E-post