Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Mellom Larvik og Stavern bygger vi det nye nabolaget, Lillejordet. Her bygger vi totalt 43 boliger i variert bebyggelse, alle med pene fellesarealer og i barnevennlige omgivelser.

Her har vi bygd og bygger eneboliger, tomannsboliger, kjedede eneboliger, rekkehus og leiligheter i småhus, med gjennomtenkte planløsninger og praktiske fasiliteter.

Prosjektdetaljer

Adresse
Lillejordet 1, 3267 Larvik
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
8
Størrelse
77–111 m2
Ordinærpris
Fra 3 706 317 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Lillejordet 1, 3267 LarvikSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lillejordet

Her vil du bo i grønne og landlige omgivelser, men samtidig så sentralt at du får korte avstander til det du trenger i hverdagen. Du får nærhet til både barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og sjøen. Det er bussholdeplass like i nærheten av nabolaget, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt for deg som kjører kollektivt.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Martin Ingvaldsen

Martin Ingvaldsen

Salgskonsulent915 29 145E-post