Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Nabolaget Litjskjeet byr på leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger, kun en liten halvtime fra Trondheim. Boligene blir lettstelte og moderne, i varierende størrelse. Mellom boligene finner du en gang- og sykkelvei, lekeplasser og en elv som renner gjennom området.

Nabolaget er perfekt for deg som vil bo landlig, men likevel så sentralt at du har alt du trenger rundt deg. I umiddelbar nærhet finner du barnehager, skole, butikker og idrettsanlegg.

Prosjektdetaljer

Adresse
Nyhusvegen, 7234 Ler
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
2
Størrelse
75–79 m2
Ordinærpris
Fra 3 636 872 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Nyhusvegen, 7234 LerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Litjskjeet

Boligfeltet ligger sentralt til ved Ler sentrum. Her har du kort vei til nærmeste barneskole, barnehage, dagligvarebutikk og andre servicetilbud. Det er godt kollektivtilbud, med hyppige buss- og togavganger inn til Trondheim sentrum. Den nye E6-en gjør også turen enda raskere for deg som foretrekker å kjøre egen bil. Det tar deg tolv minutter å kjøre til Melhus, og en liten halvtime å kjøre inn til Trondheim sentrum.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Ingrid Blokkum

Ingrid Blokkum

Salgskonsulent917 04 296E-post