Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Frekhaug i Alver kommune skal vi bygge ti romslige selveierleiligheter med sjøutsikt. Bo rett ved strand og friluftsområder, med kort vei til alt du trenger.

Velg blant fireromsleiligheter med et bruksareal på 92–116 kvadratmeter. Alle er planlagt med tre soverom, og de fleste med to bad. Leilighetene består ellers av åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til privat terrasse. Hver bolig kommer med bodplass, og oppmerket parkeringsplass ved carport.

Prosjektdetaljer

Adresse
Løypetona, 5918 Frekhaug
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Ledige boliger
4
Størrelse
92–99 m2
Ordinærpris
Fra 4 870 120 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Løypetona, 5918 FrekhaugSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Løypetona

Løypetona er et etablert boligområde på Frekhaug i Alver kommune, med kort avstand til kollektivtransport, skoler og barnehager. Her bor du rett ved sjø og friluftsaktiviteter, frisbeegolf på Frekhaug, Badevika badestrand og mye mer. Frekhaug Torg med butikker er kun 1,8 kilometer unna. Og har du behov for urbant påfyll, er ikke Bergen sentrum lenger enn cirka 35 minutter unna med bil.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Cathrine Møster

Cathrine Møster

Salgskonsulent977 01 334E-post