Hopp til innhold

Magasinparken

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostart
Åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy og god plass til spisestue i Magasinparken.
Frist for forkjøp 7. mai, 09:00

I Magasinparken i Ski kan du velge mellom totalt 20 innflyttingsklare to- til fireromsleiligheter. Her bor du kun en kort spasertur unna togstasjonen, som tar deg til Oslo S på 12 minutter. Og med Ski sentrum rett ved, har du enkel tilgang på restauranter, kulturtilbud og Ski storsenter.

Alle leilighetene har enten stor terrasse eller balkong, lys eikeparkett og lysgrått kjøkken med integrerte hvitevarer. Leilighetene har en delikat fargepalett kombinert med klassiske materialvalg – og en god takhøyde på 2,5 meter.

Prosjektdetaljer

  • Magasinparken 12, 1423 Ski
  • Innflyttingsklart

  • 10 ledige boliger
  • Størrelse fra 46 m2 – 98 m2
  • Totalpris fra 3 956 268 kr
  • Borettslag

Visning

  • Søndag 21. april kl. 13:00-15:00
  • Onsdag 24. april kl. 16:00-18:00

Adresse:

Magasinparken 12, 1423 SkiSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Meld forkjøp før fristen

Frist for forkjøp: 7. mai kl. 09:00
Boligene selges til fastpris – alle kan kjøpe, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og velger bolig først. For å melde forkjøp og kjøpe bolig ved salgsstart, må du fylle ut en bindende kjøpsbekreftelse innen fristen.

Utforsk området rundt Magasinparken

Med Ski sentrum rett ved, har du enkel tilgang på en rekke restauranter og kulturtilbud, i tillegg til populære Ski Storsenter med et bredt utvalg av butikker. Og skal du til Oslo, kan du rusle bort til Ski stasjon og ta Follobanen som er i hovedstaden på bare 12 minutter.

Laster inn

Lyst og luftig i Ski

Ane Larsson og samboeren var egentlig på leilighetsjakt i Oslo. Så kom de over Magasinparken. – Vi fikk en wow-opplevelse da vi var på visning her.

Foto av stuen hjemme hos Ane i Solon-bolig i Ski. Ane sitter i en stol.
Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Camilla Melsgard

Camilla Melsgard

Prosjektselger47 46 38 38Epost
Portrettbilde av Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger90 17 20 06Epost