Hopp til innhold

Magasinparken

Kjøpsalternativer

Bostart
Åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy og god plass til spisestue i Magasinparken.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Magasinparken i Ski kan du velge mellom totalt 20 innflyttingsklare to- til fireromsleiligheter. Her bor du kun en kort spasertur unna togstasjonen, som tar deg til Oslo S på 12 minutter. Og med Ski sentrum rett ved, har du enkel tilgang på restauranter, kulturtilbud og Ski storsenter.

Alle leilighetene har enten stor terrasse eller balkong, lys eikeparkett og lysgrått kjøkken med integrerte hvitevarer. Leilighetene har en delikat fargepalett kombinert med klassiske materialvalg – og en god takhøyde på 2,5 meter.

Prosjektdetaljer

Adresse
Magasinparken 12, 1423 Ski
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
4
Størrelse
91 m2 – 95 m2
Ordinærpris
Fra 6 606 268 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Onsdag 19. juni kl. 16:00-18:00
  • Onsdag 26. juni kl. 16:00-18:00

Adresse:

Magasinparken 12, 1423 SkiSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Magasinparken

Med Ski sentrum rett ved, har du enkel tilgang på en rekke restauranter og kulturtilbud, i tillegg til populære Ski Storsenter med et bredt utvalg av butikker. Og skal du til Oslo, kan du rusle bort til Ski stasjon og ta Follobanen som er i hovedstaden på bare 12 minutter.

Laster inn

Lyst og luftig i Ski

Ane Larsson og samboeren var egentlig på leilighetsjakt i Oslo. Så kom de over Magasinparken. – Vi fikk en wow-opplevelse da vi var på visning her.

Foto av stuen hjemme hos Ane i Solon-bolig i Ski. Ane sitter i en stol.
Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Camilla Melsgard

Camilla Melsgard

Prosjektselger474 63 838E-post
Portrettbilde av Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger901 72 006E-post