Hopp til innhold

Mariebohagen

– et samarbeidsprosjekt med K2 Bolig

Illustrasjon av uteområdet mellom rekkehusene i Mariebohagen.
I salg – ingen forkjøpsrett

Rett utenfor Stavanger sentrum, i hjertet av Mariero, kommer det 9 rekkehus og en tomannsbolig – flere av boligene kommer med egen utleiedel. Her kan du bo i et rolig og sosialt nabolag, med nærhet til sjø, turområder, spisesteder og butikker.

Byggestart er allerede vedtatt og boligene er innflyttingsklare fra 3. kvartal 2025!

Prosjektdetaljer

Adresse
Fagerflåtveien 5, 4017 Stavanger
Innflytting
Planlagt fra 3. kvartal 2025
Ledige boliger
9
Størrelse
125–171 m2
Ordinærpris
Fra 7 484 390 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Fagerflåtveien 5, 4017 StavangerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Mariebohagen

På Mariero har du alt du trenger i nærheten. Her er sjøen tett på med badeplasser, turområder og servicetilbud. Kilden kjøpesenter, med cirka 60 butikker, er en kort gåtur unna. Du finner også gode kollektivforbindelser, både buss og tog, som kan ta deg inn til Stavanger sentrum på syv minutter.

Laster inn

Kjøp bolig med utleiedel, få ekstra inntekt

Visste du at du kan kjøpe en større leilighet hvis du kjøper med utleiedel? Og kan få skattefri inntekt? I Mariebohagen har du denne muligheten.

Illustrasjon av fasadene til rekkehusene med hager i Mariebohagen.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Hilde Marie Jensen

Hilde Marie Jensen

prosjektselger/eiendomsmegler907 78 911E-post

Mariebohagen bygges av

K2 Bolig logo