Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Moy Terrasse i Grimstad består av totalt 32 nye treroms terrasseleiligheter. Fra leilighetene har du kort vei til både Grimstad og naturlige omgivelser. Boligprosjektet bygges i samarbeid med Arendal Boligbyggelag.

Moy Terrasse organiseres som et borettslag, med flere fasiliteter som skaper et godt fellesskap. Som beboer her får du glede av felles selskapslokale, drivhus, gjesterom, trimrom og hobbyrom.

Prosjektdetaljer

Adresse
Ravnåsen, 4885 Grimstad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
10
Størrelse
69–83 m2
Ordinærpris
Fra 3 341 432 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Ravnåsen, 4885 GrimstadSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Moy Terrasse

Moy Terrasse ligger i Vik i Grimstad, med nærhet til sjøen, naturlige omgivelser og god kollektivtilgang. Rusle ned til vakre Moysanden for å nyte sjøutsikten, eller ut blant de grønne lungene Vik har å by på. Strand Hotel Fevik byr på lekre middager og en vidunderlig sandstrand. Bussen til Grimstad tar ikke mer enn ti minutter fra holdeplassen like ved.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Nils-Petter Taraldsen

Nils-Petter Taraldsen

Salgskonsulent938 70 816E-post