Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Osstølen i Os har vi bygget totalt 22 moderne rekkehus i landlige omgivelser, med kort vei til både naturen og sentrum. Velg blant rekkehus i tre ulike varianter, alle over tre plan og med totalt fem rom. Innflyttingsklart nå!

Alle boligene kommer med balkong eller markterrasse, godt med oppbevaringsplass i bod og parkering. Her får du en lettstelt bolig med smarte og effektive planløsninger, og god romfølelse.

Prosjektdetaljer

Adresse
Sveo, 5200 Os
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
6
Størrelse
144–148 m2
Ordinærpris
Fra 5 316 842 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Sveo, 5200 OsSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Osstølen

Den landlige beliggenheten til Osstølen byr på mange friluftsmuligheter, med både sjø, elv, skog og fjell i nærheten. Her kan du enkelt ta deg en fottur i naturen, eller padletur blant svabergene. Det er kort vei til Lysøya, med flotte turområder og badeplasser. Osstølen ligger heller ikke langt fra Os sentrum, der du finner et rikelig tilbud innen kultur, shopping og fritidsaktiviteter. Om bylivet i Bergen frister, er Lagunen og Rådal kun 15 minutter unna. Bergen sentrum er kun 25 minutter unna.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Cathrine Møster

Cathrine Møster

Salgskonsulent977 01 334E-post