Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Ringveien i Høvåg byr på ulike boligtyper, som leiligheter, frittliggende eneboliger og enebolig i kjede. Boligene bygges i moderne og tidsriktig stil med smarte planløsninger, lyse flater og en rekke fasiliteter.

Prosjektdetaljer

Adresse
Ringveien, 4770 Høvåg
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
6
Størrelse
67–103 m2
Ordinærpris
Fra 2 998 000 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Ringveien, 4770 HøvågSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ringveien

I Ringveien bor du rolig og landlig, men med kort vei til alt du trenger i hverdagen. For de minste ligger Framsyn barnehage like ved. Ringveien ligger i nærheten av Norges fineste skjærgård, Blindleia. Med sin landlige beliggenhet er Ringveien også et eldorado for den som trives i skogen og ved sjøen. Du befinner deg rett og slett midt i naturen med alle muligheter til å nå fine fjorder, badeplasser og fiskeplasser på noen minutter.

Laster inn

Ny bolig med gode betingelser

Med Husbanklån kan du kjøpe en splitter ny bolig til markedets laveste rente. Nå bygger vi flere boliger med betingelser du kan spare mange tusen kroner på å benytte.

Familie på fire smiler og ler i sofa i OBOS Block Watne-bolig

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Lise Kjelle

Lise Kjelle

Salgskonsulent911 55 344E-post