Hopp til innhold

Røakollen

Kjøpsalternativer

Boligbytte
Oversiktsbilde av gårdsrommet og fasaden til leilighetsbyggene i boligprosjektet Røakollen
I salg – ingen forkjøpsrett

Øverst i Aslakveien har vi bygd 380 nye leiligheter i det etablerte villaområdet på Røa. Moderne og lyse leiligheter, med kort vei til både kafeer, treningssenter, butikker, barnehager og skoler. Innflyttingsklart nå!

Leilighetene omkranser et grønt, frodig og bilfritt tun, som skal innby til rekreasjon og hygge for alle beboere. I Røakollen får du Mærradalen med sin frodige natur som nabo. Det er tilrettelagt for en gang- og sykkelsti gjennom Røakollen, som leder deg rett inn i dalen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Aslakveien 26A, 0753 Oslo
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
1
Størrelse
124 m2
Ordinærpris
15 933 768 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:

Aslakveien 22B, 0753 OsloSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Røakollen

Utforsk området rundt Røakollen

Råakollen ligger høyt og fritt øverst i Aslakveien og har landskapsvernområdet Mærradalen som nærmeste nabo. Med kort vei til I Røa sentrum finner du det du trenger av tilbud. Her finnes både frisør, kafeer, treningssenter, apotek, matbutikker og diverse andre forretninger. På naboeiendommen er det en liten dagligvarebutikk. Det er også flere barnehager og skoler i nærheten. Fra leiligheten din er det kun en kort spasertur til Røa T-bane, hvor linje 2 tar deg til Oslo sentrum på et kvarter. Busslinje 46 stopper ved de nye boligene. Denne kan du ta til Hovseter T-banestasjon, hvor T-banen tar deg videre til Nationaltheatret. Hele reisen tar ca. 20 minutter.

Laster inn

4 fordeler med å kjøpe en helt ny toppleilighet

Fin utsikt og gode solforhold er viktig når vi kjøper oss bolig. Velger du en toppleilighet, bor du høyt og fritt, og med fantastisk utsikt. Bra for helsa er det også!

Bilde tatt fra en spisestue med utsikt ut over boligprosjektet Røakollen

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger901 72 006E-post
Portrettbilde av Camilla Melsgard

Camilla Melsgard

Prosjektselger474 63 838E-post