Hopp til innhold

Sandsliåsen

Kjøpsalternativer

Boligbytte
Foto av to bygg i Sandsliåsen i solnedgang.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Sandsliåsen kan du velge mellom 250 flotte to- til femromsleiligheter med private uteplasser. Her bor du i naturskjønne omgivelser med kort vei til det meste.

Sandsliåsen ligger nydelig til på en åsrygg, med utsikt mot Håvardstunvannet i syd-vest og byfjellene i nord-øst. Samtidig har du umiddelbar nærhet til arbeidsplasser, buss/bybane, flyplass og daglige servicetilbud.

Prosjektdetaljer

Adresse
Sandsliåsen 41, 5254 Sandsli
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
1
Størrelse
91.2 m2
Ordinærpris
7 305 268 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:

Sandsliåsen 17, 5254 SandsliSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Sandsliåsen

Utforsk området rundt Sandsliåsen

Her bor du i umiddelbar nærhet til arbeidsplasser, buss/bybane, flyplass og daglige servicetilbud. Med en ny gangvei, er det bare 200 meter å gå til det nye bybanestoppet i Sandsliveien. Det er også gangavstand til Furuholtet og Sandsli barnehager, Skranevatnet barneskole og Sandsli videregående skole. Med bil bruker du cirka ett kvarter til Bergen sentrum, og kun fem minutter til Flesland flyplass.

Laster inn

– Å flytte hit har vært en lettelse

Marit hadde klare krav da hun skulle flytte. I tillegg til en skikkelig altan, der grønne planter kunne kompensere for mangel av hage, måtte leiligheten ha to soverom. Et lite soverom til seg selv og et stort til flatveven.

Foto av beboeren Marit som står bak flatveven sin i Sandsliåsen.
Foto av beboeren Siri som står med barytonen sin foran en murvegg i Sandsliåsen.

Fra Royal Albert Hall til Sandsliåsen

Siri lette lenge etter et hjem som passet henne, tre tenåringsgutter og barytonen. Den nye leiligheten på Sandsli er ikke bare et hjem, men også et øvingslokale.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Cathrine Møster

Cathrine Møster

Prosjektselger977 01 334E-post
Portrettbilde av Silje Maurangsnes

Silje Maurangsnes

Prosjektselger977 17 715E-post