Hopp til innhold

Sollitunet

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Foto av fasadene til to bygg i Sollitunet med røde detaljer og balkonger.
I salg – ingen forkjøpsrett

På Sollitunet er du omgitt av grønne åser, duvende kornåkre og fredfulle skoger med kort vei til Hamar sentrum. Flytt rett inn og nyt utsikten til Mjøsa.

Leilighetene ligger høyt og solrikt til på «Hamars tak», i den nye bydelen Voll & Lund. Mellom husene blir det flotte frukt- og kolonihager, sykkelparkering og et felleshus for aktiviteter. Her kan du grille med venner og arrangere sosiale sammenkomster – og de minste kan leke på lekeplassen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Lundgutua 4, 2319 Hamar
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
1
Størrelse
75 m2
Ordinærpris
4 284 618 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Lundgutua 4, 2319 HamarSe kart i Google
Kontakt oss

Søk om å bytte inn boligen din til en helt ny

I dette prosjektet kan du søke om å bytte inn den gamle boligen din til en helt ny fra OBOS. Det betyr at vi kjøper boligen din til markedspris når du kjøper en ny bolig av oss. Boligen du skal selge må oppfylle flere krav: den må ha minst 30 % lavere verdi enn den nye, være i god stand og ligge i et sentralt område.

Ledige boliger i Sollitunet

Utforsk området rundt Sollitunet

Området byr på aktivitet hele året – og med fantastisk naturområder rett utenfor døra er mulighetene mange. Furuberget og Klukhagan er ikke langt unna og byr på flott skog, rikt dyreliv, og et mylder av stier og turløyper. Du finner matbutikker, skole og barnehage kun en kort gåtur unna, og trenger du å reise litt lenger har du bussholdeplass rett ved. Du kan også ta bilen og besøke et av kjøpesentrene i nærområdet.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler922 22 006E-post