Hopp til innhold
Utsolgt

På Sollitunet er du omgitt av grønne åser, duvende kornåkre og fredfulle skoger med kort vei til Hamar sentrum. Flytt rett inn og nyt utsikten til Mjøsa.

Leilighetene ligger høyt og solrikt til på «Hamars tak», i den nye bydelen Voll & Lund. Mellom husene blir det flotte frukt- og kolonihager, sykkelparkering og et felleshus for aktiviteter. Her kan du grille med venner og arrangere sosiale sammenkomster – og de minste kan leke på lekeplassen.

Sollitunet er utsolgt

Det ser ut som om alle boligene har funnet sine nye eiere, men fortvil ikke, du har fortsatt mulighet til å finne drømmeboligen ved neste salgsstart eller i et område i nærheten.

Utforsk andre prosjekter

Utforsk området rundt Sollitunet

Området byr på aktivitet hele året – og med fantastisk naturområder rett utenfor døra er mulighetene mange. Furuberget og Klukhagan er ikke langt unna og byr på flott skog, rikt dyreliv, og et mylder av stier og turløyper. Du finner matbutikker, skole og barnehage kun en kort gåtur unna, og trenger du å reise litt lenger har du bussholdeplass rett ved. Du kan også ta bilen og besøke et av kjøpesentrene i nærområdet.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.