Hopp til innhold

Stilla

– et samarbeidsprosjekt med Stor-Oslo Eiendom

Boligkjøpsmodeller

Bostart
Illustrasjon av fasadene på Stilla sett fra Frysjaveien
I salg – ingen forkjøpsrett

Stilla borettslag blir en del av det nye nabolaget Frysjaparken, med Kikut sameie, Ager borettslag og Frysjalia borettslag. Velg mellom moderne leiligheter malt i lune farger og med praktiske løsninger.

På Stilla bor du med marka som nærmeste nabo, med nærhet til storbyens fasiliteter, kulturliv og kollektivtilbud. Borettslaget får et hyggelig og frodig gårdsrom med sosiale fellesområder du kan benytte fritt. På taket blir det en felles takterrasse med flott utsikt over området og byen.

Prosjektdetaljer

  • Frysjaveien 40, 0884 Oslo
  • Innflyttingsklart

  • 5 ledige boliger
  • Størrelse fra 108 m2 – 119.5 m2
  • Totalpris fra 11 674 268
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Frysjaveien 44, 0884 OsloSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Stilla

Frysjaparken er allerede en etablert bydel og nabolaget er i ferd med å bli mer levende – med kaféer, butikker, skole, park, torg og barnehage. Fra Frysjaparken er det kort vei til flere barnehager, barne- og ungdomsskoler. Kjelsås barneskole, Engebråten ungdomsskole, Korsvoll barneskole og Norberg ungdomsskole ligger alle i nærheten. Oslo kommune planlegger å bygge en ny skole og barnehage på nabotomta. Du trenger ikke bil for å komme deg rundt på Frysja. Du kommer deg raskt og enkelt til og fra sentrum med kollektivtransport. Fra bussholdeplassen på Frysja tar buss nummer 54 deg ned til sentrum. Det er også gangavstand til både tog, trikk og buss. Et godt utviklet sykkelveinett tar deg langs Akerselva til byen på cirka 15 minutter.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kristoffer Dahlum

Kristoffer Dahlum

Prosjektselger46 84 61 02Epost
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger47 60 80 89Epost

Stilla bygges av

StorOslo Eiendom logo