Hopp til innhold

Stilla

– et samarbeidsprosjekt med Stor-Oslo Eiendom

Illustrasjon av fasadene på Stilla sett fra Frysjaveien
Utsolgt

Stilla borettslag er en del av det nye nabolaget Frysjaparken, med Kikut sameie, Ager borettslag og Frysjalia borettslag. Her er det moderne leiligheter malt i lune farger og med praktiske løsninger.

På Stilla bor du med marka som nærmeste nabo, med nærhet til storbyens fasiliteter, kulturliv og kollektivtilbud. Borettslaget har et hyggelig og frodig gårdsrom med sosiale fellesområder. På taket er det en felles takterrasse med flott utsikt over området og byen.

Utforsk området rundt Stilla

Frysjaparken er allerede en etablert bydel og nabolaget er i ferd med å bli mer levende – med kaféer, butikker, skole, park, torg og barnehage. Det er kort vei til flere barnehager, barne- og ungdomsskoler. Kjelsås barneskole, Engebråten ungdomsskole, Korsvoll barneskole og Norberg ungdomsskole ligger alle i nærheten. Du trenger ikke bil for å komme deg rundt på Frysja. Du kommer deg raskt og enkelt til og fra sentrum med kollektivtransport. Fra bussholdeplassen på Frysja tar bussen deg ned til sentrum. Det er også gangavstand til både tog, trikk og buss. Et godt utviklet sykkelveinett tar deg langs Akerselva til byen på cirka 15 minutter.

Laster inn

Kontakt oss

Portrettbilde av Kristoffer Dahlum

Kristoffer Dahlum

Prosjektselger468 46 102E-post
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger476 08 089E-post

Les mer om kjøpsalternativer

Stilla bygges av

StorOslo Eiendom logo