Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Vitigrend sameie på Voksenkollen består av 20 rekkehus og 23 leiligheter i naturskjønne omgivelser, perfekt for deg som vil bo tett på både marka og byen. Velg mellom to typer rekkehus og gjenstående fireromsleiligheter med romslige balkonger/terrasser. Innflyttingsklart nå!

I alle boligene kan du nyte en god standard med moderne og gode løsninger, som blant annet vannbåren gulvvarme, lekkert kjøkken og delikate bad. Du kan også leie en gjesteleilighet og et felleslokale for større sammenkomster. I parkeringskjelleren finner du en felles smørebod.

Prosjektdetaljer

Adresse
Ullveien 46, 0790 Oslo
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
2
Størrelse
139–140 m2
Ordinærpris
Fra 14 477 260 kr
Eieform
Selveier

Visning

  • Mandag 22. juli kl. 16:00-18:00

Visningssenter:

Ullveien 46, 0790 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Vitigrend

Utforsk området rundt Vitigrend

Vitigrend grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen, og har Tryvann som nærmeste nabo. Vitigrend blir det et trygt og flott sted for barn å vokse opp med naturskjønne omgivelser og mange friluftstilbud og turmuligheter rett utenfor døra. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Du finner også flere barnehager innen gangavstand, og en liten biltur unna finner du butikker, barneskole og ungdomsskole. Voksenkollen T-banestasjon ligger kun 200 meter unna, og tar deg rett til sentrum.

Laster inn

Bli bedre kjent med Vitigrend

Bli bedre kjent med Vitigrend

Småhusdrømmen lever i Vitigrend

En kort T-banetur unna Oslo sentrum, kan du oppfylle småhusdrømmen i Oslo. Bo i naturskjønne omgivelser, med hovedstaden tett på.

Illustrasjon av leilighetskomplekser i Vitigrend
Bilde av en møblert stue med sofa, stuebord og beigemalte vegger

Naturnært på Voksenkollen

I Vitigrend har Bohus Billingstad innredet et visningsrekkehus inspirert av omgivelsenes farger og materialer, og skapt et personlig, stilfullt hjem.

Fra tegnebrettet til rekkehus i Vitigrend

Når Nina Kindt melder overgang fra travle Majorstua til naturskjønne og sentrumsnære Vitigrend, flytter hun inn i et hus hun har tegnet selv.

Bilde av arkitekt Nina Kindt ute på en balkong med utsikt mot boligprosjektet Vitigrend

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger913 76 360E-post
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger922 18 615E-post