Hopp til innhold
Vibbo vises på en laptop hjemme hos en person som drikker kaffe

Beboere må registrere seg på Vibbo for å delta på digitale årsmøter

Hittil har over 1000 selskaper gjennomført digitalt årsmøte og vi har fått mange tilbakemeldinger om at det fungerer kjempefint! Til dere som nå skal i gang minner vi om at dere må ta i bruk Vibbo og få beboerne til å registrere seg.

Publisert:
onsdag 29. april 2020

Vibbo er inngangsporten til det digitale årsmøtet for alle beboerne. For å kunne delta digitalt, må beboerne logge seg på med telefonnummeret sitt og sikre at de er registrert med riktig kontaktinformasjon. De kan også huke av for samtykke til digital kommunikasjon, slik at dere i styret kan sende dem viktige meldinger på e-post og/eller SMS ved behov.

Når årsmøtet åpner kan beboerne logge seg på vibbo.no for å se gjennom sakene som skal behandles, komme med spørsmål og avgi stemme.  

Informasjon til beboerne

Vi har laget ferdig informasjon dere kan dele med beboerne. På Styrerommet.no, under “Filer og dokumenter” ligger det informasjonsskriv og plakater dere i styret kan bruke for å informere beboeren om registrering på Vibbo.

Digitale årsmøter for ikke-digitale beboere

De som ikke ønsker å delta digital får tilsendt innkalling, saksliste og stemmesedler på papir. Stemmen avgis ved å legge utfylt stemmeseddel i postkassen til styret. Les mer om digitale årsmøter for ikke-digitale beboere her

Ta kontakt med rådgiveren deres ved spørsmål.
Lykke til med årsmøtet/generalforsamlingen!

Styrearbeid - relaterte artikler

Illustrasjon av blokker og mennesker og høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2023

Gled deg til årets høstseminar – et sted nær deg! Vi inviterer styreledere og styremedlemmer til seminar i åtte ulike byer denne høsten.