Hopp til innhold
person ser på app på telefon

Bilfrihet med Otto

Verden forandrer seg og bilen brukes ikke på samme som før

Publisert:
tirsdag 25. januar 2022

Vi er midt i en oppgradering av hvordan vi bor og jobber i byer. Alt blir mer tilgjengelig. Vi har det vi trenger i lomma – mat, klær, venner og mer. Og nå kommer det også en endring i hvordan vi beveger oss; et skifte fra eierskap til tilgjengelighet. Det gir oss en mer bærekraftig fremtid.

Spesielt unge menneskers forhold til bil er i endring. Otto gjorde nylig en undersøkelse med Opinion. Der svarte 1 av 3 at de bevisst valgte delebil for å reise mer miljøvennlig. Og selvfølgelig er det mer miljøvennlig å dele på en bil, enn å skulle eie en alene.

I tillegg til at flere deler på én bil, kjører også bildelere 1/3 mindre bil enn de som eier, fordi de bare bruker bil når de faktisk trenger det. For øvrige reiser benytter de en miks av kollektivtransport og andre miljøvennlige fremkomstmidler.

Med delebil reduseres derfor produksjonsutslipp betraktelig og kjøringen reduseres med 1/3. Det er bærekraftig. I tillegg er det veldig enkelt. Med Otto har du tilgang til bil på null komma svisj. Kunden laster ned appen, logger inn med BankID, finner nærmeste bil og kjører av gårde.

Boligselskap kan og bør legge til rette for dette skiftet. Med Otto i borettslaget eller sameiet har du alltid en enkel, morsom og bærekraftig måte å komme deg dit du skal, like utenfor døren. I Otto-appen kan beboerne booke en kvalitetsbil – når de trenger det. Otto tar seg av alt som har med bilvask, dekkskifte og service å gjøre.

Få bildeling i deres boligselskap i dag: https://otto.no/obos/

Rabattavtale - relaterte artikler