Hopp til innhold
Illustrasjon av et styremøte hvor alle rekker hendene i været

Forbedringer i styremøtefunksjonaliteten på Styrerommet

Nå blir funksjonaliteten for protokollene for styremøter enda bedre.

Publisert:
onsdag 18. august 2021

Vi forbedrer:

  • Logikk for signering av protokoll
  • Utsending og merking av styremøteprotokoll
  • Påminnelse om å signere protokollen

Alle styremedlemmer som har deltatt i styremøtet må signere protokollen for at den skal være godkjent, men noen ganger er det vanskelig å få alle til å gjøre det. De som ikke har signert vil derfor få en påminnelse om å signere protokollen to dager etter styremøtet. Hvis de fortsatt ikke har signert etter syv dager får de en ny påminnelse.

Protokoller som ikke er signert vil også merkes tydelig inne på Styrerommet, slik at det er enklere å få oversikt over status på hver enkelt protokoll.

Vi vil også gjøre det enklere å dele protokollen etter at den er signert. Innen kort tid vil det derfor genereres en .pdf av protokollen som kan sendes ut på e-post til de som ønsker det.

Oppfølgingssaker

...er en funksjonalitet som er brukt av mange styrer. Vi gjør det derfor enklere å få oversikt over oppfølgingssakene ved at de vises under "Forslag til saker", så snart protokollen er sendt til signering.

Oppfølgingssakene vil være inaktive til protokollen er signert, men når de vises under "Forslag til saker" vil det forenkle forberedelsene til neste styremøte.

Relaterte

Illustrasjon av en murvegg med en sprekk.

Få hjelp til vedlikeholdet

Mangler dere oversikt og en god plan for vedlikehold? Det finnes hjelpemidler og støtteordninger for boligselskapet.