Hopp til innhold
Illustrasjon av et boligselskap med Høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2024

Lyst på faglig påfyll i styrehverdagen? Årets Høstseminar byr på en unik mulighet til å tilegne seg ny og relevant kunnskap fra et bredt utvalg eksperter. I tradisjon tro blir det servert mat og drikke, og muligheten til å vinne 50.000 kroner.

Publisert:
tirsdag 30. april 2024

Bli med på Høstseminar et sted nær deg!

Du skal ikke føle deg alene i styrehverdagen! Her er en smakebit av programmet på seminaret:

Forfriskninger og stands - Nyt mat og drikke før foredragsholderne inntar scenen. Det blir også servert kaker i pausen – hvis blodsukkeret trenger en liten kickstart. Kanskje finner du også produkter eller tjenester på stands som kan bidra til å gjøre styrehverdagen enklere?

Hva er et bærekraftig boligselskap? - prosjektleder for bærekraftig finans i OBOS gir sine beste tips for deg som vil gjøre boligselskapet energieffektivt. Godt for kloden – og lommeboka.

Ta vedlikeholdet på alvor - Det er viktig å opprettholde god stand i bygningsmassen over tid. Har dere en plan for vedlikeholdet? OBOS Prosjekt har lang og bred erfaring, og deler hvorfor det er såpass viktig å ha orden i sysakene når det gjelder vedlikehold.

Fordeling av felleskostnader og styreansvar – Juridiske eksperter gir en innføring i hvordan du kan fordele felleskostnadene på en god måte, og hva som er styrets ansvar. Kanskje får du noen verktøy som kan styrke boligselskapet ditt?

Beredskap i ny tid - Verden er i stadig endring, og noen endringer kan være litt skumlere enn andre. Derfor skal Direktoratet for Sikkerhet og Beredskap inspirere deg til hvordan du kan forberede boligselskapet ditt.

Vinn 50.000 kroner fra OBOS-Banken - Som en ekstra bonus, har du muligheten til å vinne 50.000 kroner på vegne av boligselskapet ditt. 

Mer detaljert program kommer.

50000 høstseminaret

Kurs - relaterte artikler

Illustrasjon av blokker og mennesker og høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2023

Gled deg til årets høstseminar – et sted nær deg! Vi inviterer styreledere og styremedlemmer til seminar i åtte ulike byer denne høsten.
Illustrasjon av en by med liv og høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2022

Gled deg til årets høstseminar – et sted nær deg! Vi inviterer styreledere og styremedlemmer til seminar i åtte ulike byer denne høsten.