Hopp til innhold
Illustrasjon av blokker og mennesker og høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2023

Gled deg til årets høstseminar – et sted nær deg! Vi inviterer styreledere og styremedlemmer til seminar i åtte ulike byer denne høsten.

Publisert:
fredag 5. mai 2023

Høstseminaret gir deg følelsen av å ikke være alene i styrehverdagen. I tillegg til faglig påfyll fra flinke foredragsholdere, så blir det servert god mat og drikke, og du kan bli kjent med ansatte og andre styremedlemmer. Det er også stands hvor du får inspirasjon, tilbud og hjelp til alt du måtte trenge til borettslaget eller sameiet ditt. 

I år lærer du blant annet om hvordan vi kan skape et godt fellesskap i nabolaget, hva som skjer i norsk økonomi om dagen og hvordan dette påvirker borettslag og sameier. Hva skjer med vedlikeholdet når alt blir så dyrt? I tillegg viser vi hvordan digitale løsninger kan gjøre styrehverdagen din enklere. 

Nytt på programmet 

I påmeldingen velger du også et tema du ønsker å lære mer om. Etter pausen blir foredraget du har valgt holdt i et eget rom.

Disse to, og mange flere spennende foredragsholdere møter du på Høstseminaret. Detaljert program kommer snart. 

Praktisk informasjon

Tidspunkt: Vi starter med lett servering, stands og mingling fra kl. 16.00–17.00. Det faglige innholdet varer fra kl. 17.00–20.30.

Pris: Ved påmelding før 1. juli er prisen kr 790 per person. Etter 1. juli øker prisen til kr 990 per person. Vi fakturerer boligselskapet etter at seminaret er gjennomført.

Oslo: Merk at vi i Oslo har to datoer for høstseminaret – 13. september og 11. oktober. Du velger datoen som passer best for deg. 

Vinn 50 000 kroner!

På høstseminaret kan du delta i en konkurranse hvor ditt boligselskap kan vinne 50 000 kroner fra OBOS-banken. Pengene kan brukes til hyggelige eller praktiske tiltak i boligselskapet. Bli med i trekningen ved å besøke en eller flere stand og legge igjen ditt navn!

Meld deg på i din by

Hamar 6. september

Oslo 13. september

Trondheim 18. september

Ålesund 19. september

Fredrikstad 25. september

Tønsberg 9. oktober

Oslo 11. oktober

Bergen 17. oktober

Stavanger 18. oktober

Kurs - relaterte artikler

Illustrasjon av en by med liv og høstseminar skrevet under.

Høstseminar 2022

Gled deg til årets høstseminar – et sted nær deg! Vi inviterer styreledere og styremedlemmer til seminar i åtte ulike byer denne høsten.