Hopp til innhold
Bilde av fjell, vann og vei med Entelios logo

Høye strømpriser – kan vi spare på å bytte strømleverandør?

I de sørlige delene av Norge var spotprisen for september den dyreste måneden for strøm noensinne. Hvorfor skjer dette?

Publisert:
mandag 25. oktober 2021

Årsaken er i stor grad at hele verden er inne i en stor energiskvis, hvor det kjempes med nebb og klør om å skaffe seg mest mulig gass og kull inn mot vinteren. Gassprisen i Europa var 6-7 ganger høyere i september enn i fjor, og strømprisen ble tilsvarende 3-4 ganger høyere. Når dette skjer samtidig som det har vært et tørt år i de sørlige og vestlige delene av Norge, blir strømprisen også her påvirket sterkt.

Hva kan vårt boligselskap spare?

Vi har fremforhandlet en meget gunstig strømavtale for borettslag og boligsameier som er forvaltet av OBOS. Denne avtalen inkluderer kraftforvaltning, som har gitt en lavere pris enn spotpris de siste 5 årene. I tillegg sparer kundene penger fordi avtalen inkluderer prisgunstig gjenvinningskraft.

Avtalen med Entelios er på levering av 100% fornybar strøm fra norsk kraftproduksjon.

Dere kan enkelt sammenligne deres strømavtale, med tilbudet gjennom OBOS.

Dette er enkelt og uforpliktende for boligselskapet, og uten unntak har alle boligselskap som har sammenlignet priser fått redusert sine strømkostnader ved å slutte seg til OBOS-avtalen.

Ved å laste opp deres siste strømregning her, vil Entelios gjøre en beregning og presentere dette i en epost.

Mer informasjon om avtalen og hvordan dere inngår denne finner du på Styrerommet.no/filer og dokumenter/hjelpemidler/samarbeidsavtaler/Entelios, eller ved å kontakte din rådgiver.

Les mer her om hvordan ditt boligselskap kan kutte kostnader og ta et bevisst miljøvalg.

Kontaktperson i Entelios

Du kan kontakte Christer Jensen, Key Account Manager, på telefon 922 89 390 eller sende e-post til christer.jensen@entelios.com.

Rabattavtale - relaterte artikler

Foto av Christer Jensen fra Entelios.

Slo spotprisen med OBOS-avtale

Boligselskapene med strømavtalen fra Entelios betalte en strømpris som var 17 prosent lavere enn spotprisen i fjor. Nå har de slått spotprisen åtte år på rad.